У Чугуєві горіла багатоповерхівка

У Чугуєві горіла багатоповерхівка

Фото
Укрінформ
Пожежника госпіталізували з опіками, отриманими при гасінні пожежі в 9-поверховому житловому будинку по вулиці Гагаріна в Чугуєві Харківської області.

Про це кореспонденту Укрінформу розповів помічник начальника Головного управління ДСНС у Харківській області підполковник Ігор Лупандін.

У Чугуєві горіла багатоповерхівка

"Повідомлення про пожежу в дев'ятиповерхівці по вул.Гагаріна в Чугуєві надійшло на номер "101" о 13:45. На місце події виїхали три відділення пожежно-рятувальної служби. На момент прибуття пожежників горіли три квартири на 8-му поверсі будівлі. Вогонь по балконах міг перекинутися на квартири 9-го поверху, тому відразу викликали додаткові сили з сусіднього Печенізького району області, а також Індустріального, Слобідського і Московського районів Харкова плюс автоцистерна з військової частини", - відзначив Лупандін.

За його словами, з верхніх поверхів врятовано 11 осіб, ще більше двадцяти мешканців будинку евакуйовано: "Під час проведення оперативних дій отримав опіки начальник караулу 50-ї пожежно-рятувальної частини ДСНС міста Чугуєва. Він госпіталізований до опікового центру Харкова, його стан стабільний".

"На місці події працювали 8 автоцистерн, 2 автодрабини, 1 аварійно-рятувальний автомобіль і 45 осіб особового складу ДСНС. Площа пожежі становила 120 кв. м", - додав Лупандін.

За його словами, близько 16:00 пожежа локалізували, близько 19:00 повністю ліквідували, "причина займання і розмір збитків уточнюються".

Фото: STATUS QUO

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-