На Волині страйкують гірники

На Волині страйкують гірники

Укрінформ
На Волині працівники копальні "Бужанська" та ВП "Шахта №9 "Нововолинська" ДП "Волиньвугілля" другий день поспіль відмовляються спускатися під землю. Вони вимагають погасити заборгованість із зарплати та оновити матеріально-технічну базу копальні.

Про це повідомляє прес-служба Конфедерації вільних профспілок України. 

"Працівники копальні "Бужанська" та ВП "Шахта №9 "Нововолинська" ДП "Волиньвугілля" проводять протестну акцію. Гірники другий день поспіль відмовляються спускатися під землю", - йдеться у повідомленні.

З посиланням на голову первинної організації Незалежної профспілки гірників України (НПГУ) ВП "Шахта №9 "Нововолинська" Василя Гуру зазначається, що гірники вимагають виплати заробітної плати за липень і серпень та оновлення матеріально-технічної бази копальні. Окрім того, протестувальники наполягають, аби чинний директор – Олександр Зорін – залишився на посаді генерального директора ДП "Волиньвугілля".

Читайте також: Освітній закон: угорські депутати не схотіли слухати делегацію ВР - Геращенко

Свої вимоги гірники виклали у зверненні до міністра енергетики та вугільної промисловості Ігоря Насалика, проте наразі про якусь реакцію з боку міністерства відомостей немає.

У разі, якщо їхніх вимог не виконають, шахтарі погрожують із завтрашнього дня розпочати пікетування головного офісу держпідприємства «Волиньвугілля».

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-