Карстове провалля: у лікарнях на Львівщині готують додаткові місця

Карстове провалля: у лікарнях на Львівщині готують додаткові місця

Укрінформ
У Дрогобичі та Стебнику на Львівщині, де внаслідок землетрусу утворилося карстове провалля, на випадок погіршення техногенної ситуації створюють додаткові місця у лікарнях.

Про це йшлося на нараді з керівниками медичних закладів району. 

«У лікарнях Дрогобича і Стебника завжди мають бути готові додаткові ліжкомісця на випадок погіршення ситуації з проваллям неподалік Сільця, що може призвести до різноманітних наслідків, в тому числі й травмування людей», - зазначив начальник відділу охорони здоров’я Дрогобицької міськради Володимир Чуба.

Читайте також: Землетрус у Трускавці: екологи попереджали про загрозу провалля 10 років тому

Як повідомляв Укрінформ, напередодні на брифінгу в облдержадміністрації директор департаменту екології та природних ресурсів Руслан Гречаник зазначив, що на місці техногенної аварії можливі подальші обвали і зсуви. Особливо небезпечна у цьому плані 50-метрова зона довкола провалля. Її огороджено, по периметру виставлено цілодобову охорону, з місцевим населенням проводиться роз`яснювальна робота щодо небезпеки наближення до місця обвалу. Водночас наголошувалось, що ні автомагістралі, котра пролягає неподалік, ні оселям, які знаходяться менш як за кілометр від обвалу, нічого не загрожує.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-