Стало відомо, коли в Калинівці відкриються школи та дитсадки

Стало відомо, коли в Калинівці відкриються школи та дитсадки

Укрінформ
У Калинівці навчально-виховний процес в дошкільних та освітніх навчальних закладах розпочнеться з 2 жовтня.

Про це повідомляє прес-служба ДСНС України.

"Навчально-виховний процес в дошкільних та освітніх навчальних закладах розпочнеться з 2 жовтня поточного року", - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що станом на 12:00 28 вересня в місцях безпечного розміщення евакуйованого населення організовано гаряче харчування та медичне забезпечення громадян.

Місцевими органами влади буде проведено подвірний обхід для оцінки збитків внаслідок надзвичайної ситуації. З прибуттям населення розпочнеться відновлення енерго- та газопостачання.

Підрозділами ДСНС організовано роботу психологів з місцевими мешканцями. Також організовано інформаційно-роз'яснювальну роботу з населенням відносно дій у разі виявлення вибухонебезпечних предметів.

Евакуйовано понад 30 тис. осіб.  Для перевезення евакуйованого населення було залучено 71 транспортний засіб, 10 карет швидкої медичної допомоги.

Читайте також: Сапери вилучили у Калинівці 12 вибухонебезпечних предметів

Наразі ситуація нормалізована, відбуваються поодинокі вибухи, які не становлять загрози для місцевого населення.

Підрозділами ДСНС ліквідовано загоряння 7 споруд, що виникло внаслідок влучання боєприпасів. Також здійснюється моніторинг протипожежного стану населених пунктів в зоні надзвичайної ситуації.

До ліквідації наслідків надзвичайної ситуації залучено 2 350 чоловік та 284 одиниці техніки.

Як повідомляв Укрінформ, 26 вересня в Калинівці на складах озброєння спалахнула пожежа з подальшою детонацією боєприпасів. З Калинівки і прилеглих сіл евакуйовано близько 30 тисяч людей.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-