Транспорт у район Калинівки не пускатимуть до жовтня

Транспорт у район Калинівки не пускатимуть до жовтня

Укрінформ
Міністерство інфраструктури України змінило межі заборони руху транспорту в районі смт Калинівка Вінницької області, де сталася пожежа на військових складах.

Відповідну інформацію оприлюднив заступник міністра інфраструктури Юрій Лавренюк у Facebook

Зміни меж заборони щодо Калинівки становлять: горизонтальні межі - радіус 12 км з центром (49*24'32ПШ 28*29'46 СД) смт Калинівка; вертикальні межі - від земної поверхні до висоти 4250 метрів (FL140).

Заборона діятиме в період з 00:00 28 вересня до 23:59 1 жовтня 2017 року.

Читайте також: Матіос: Слідство виявило, що в Калинівці не працювала протипожежна сигналізація

Як повідомлялося, 26 вересня 2017 року о 23:45 Український центр планування використання повітряного простору України та регулювання повітряного руху встановив заборону на використання повітряного простору над складами боєприпасів біля смт Калинівка у Вінницькій області. Заборона радіусом 50 км у діапазоні висот від поверхні до верхньої межі повітряного простору діяла до 02:59 28 вересня 2017 року.

Також Мінінфраструктури закрило рух для всіх видів транспорту на автошляху державного значення  М-21 Житомир - Могилів-Подільський.

Регіональною філією ПАТ "УЗ" "Південно-Західна залізниця" було закрито рух в парному і непарному напрямку перегону Сосенка - Калинівка, ДН-3 Жмеринка та організовано рух поїздів в об'їзд.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-