Водопостачання в центрі Харкова відновили

Водопостачання в центрі Харкова відновили

Укрінформ
Аварійні бригади КП "Харківводоканал" усунули витікання на магістральному водоводі діаметром 300 мм на перехресті вулиць Пушкінської та Жінок-Мироносиць: водопостачання будинків повністю відновлено.

Про це журналістам розповів заступник директора комплексу "Харківводопостачання" Олексій Кучеревський, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Станом на 14:00 водопостачання всіх будинків повністю відновлено. На даний момент аварійна бригада здійснює благоустрій місця проведення ремонтних робіт", - зазначив Кучеревський.

За його словами, аварійні бригади підприємства з самого ранку виконували роботи з усунення витікання на водоводі: "Спочатку робітники відкачали воду з оглядового колодязя, потім розпочали ремонт водоводу".

Читайте також: У центрі Харкова - прорив: без води десятки багатоповерхівок

Як повідомляв Укрінформ, з ночі 27 вересня через витікання на магістральному водоводі діаметром 300 мм у самому центрі Харкова без води залишилися 36 багатоповерхових будинків по вулицях Пушкінській, Маршала Бажанова, Садовій та Куликовській, де проживають до тисячі людей. За повідомленням Харківської ОДА, "ремонтні роботи тривали вночі і тривають станом на ранок 27 вересня".

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-