На Донеччині — аварія: без газу люди, школа, лікарня, хлібокомбінат

На Донеччині — аварія: без газу люди, школа, лікарня, хлібокомбінат

Укрінформ
У населеному пункті Мангуш Донецької області внаслідок технологічної аварії зупинена газорозподільна станція – без газу залишилося 2664 абоненти.

Про це в понеділок на своїй сторінці у Facebook повідомив голова Донецької військово-цивільної обласної адміністрації Павло Жебрівський.

«У Мангуші внаслідок технологічної аварії зупинена газорозподільна станція – без газу залишилися 2664 абоненти. Як доповів мені Дмитро Черниця, голова Мангуської райдержадміністрації, бригади ремонтників уже виїхали на місце аварії. За його словами, «Маріупольгаз» запевняє, що забезпечить подачу газу на стратегічно важливі для Мангуша підприємства та установи – школу, дитсадок, лікарню, хлібокомбінат, м’ясопереробний цех тощо», - написав очільник області.

Читайте також: Кияни сплачують борги Київенерго, а те далі нарощує борг перед Нафтогазом

Але він зазначив, що населення без газопостачання тут буде щонайменше три доби.

«За словами ремонтників, саму аварію вони ліквідують швидко – максимум за день, але мінімум два дні потрібно для того, щоб заповнити систему газом. За словами Дмитра Черниці, електрика у Мангуші є, тож у ці дні для приготування їжі населення користуватиметься електроприладами», - пояснив Жебрівський.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-