Стрілянина у курортній Затоці: затриманому загрожує до 7 років

Стрілянина у курортній Затоці: затриманому загрожує до 7 років

Укрінформ
Чоловіка, який вчинив стрілянину із пістолета в одному з барів курортного селища Затока, затримали поліцейські.

Про це повідомляє прес-служба Білгород-Дністровського відділу поліції ГУНП в Одеській області.

«До чергової частини Білгород-Дністровського відділу поліції надійшло повідомлення про те, що в одному з барів селища Затока молодий чоловік, перебуваючи в стані алкогольного сп'яніння, свариться з відвідувачами та зробив постріл із пістолета. Співробітники поліції негайно прибули за вказаною адресою та затримали хулігана, яким виявився 46-річний місцевий мешканець», - йдеться у повідомленні.

Читайте також: Невідомі у столиці обстріляли тролейбус

«В ході проведення санкціонованого обшуку по місцю мешкання підозрюваного було виявлено та вилучено пістолет марки «Kral-2008 Magnum», в якому знаходився магазин, споряджений одним патроном калібру 9 мм, та ножі. Чоловікові повідомлено про підозру у скоєнні кримінального правопорушення, передбаченого частиною 4 статті 296 (хуліганство) та частиною 1 статті 263 (незаконне зберігання, придбання вогнепальної зброї, бойових припасів, без передбаченого законом дозволу) Кримінального кодексу України. Затриманому обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою», - розповів начальник Білгород-Дністровського відділу поліції Євген Орлов.

Згідно з чинним законодавством, за скоєне чоловікові загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до семи років.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-