Отруєння копченою рибою у Львові: кількість постраждалих зросла до 10

Отруєння копченою рибою у Львові: кількість постраждалих зросла до 10

Оновлено
Укрінформ
У Львові до обласної лікарні напередодні потрапили шестеро людей, які поласували рибою гарячого копчення, придбаною на Привокзальному ринку.

Про це повідомляє департамент з питань цивільного захисту ОДА.

"До Львівської обласної інфекційної клінічної лікарні госпіталізовано 6 осіб (дорослих) із діагнозом "гостра кишкова інфекція". Всі постраждалі вживали в їжу рибу гарячого копчення, яку придбали в одному із торговельних кіосків на ринку “Привокзальний” у м. Львові", - йдеться у повідомленні.

Читайте також: Пожежа в одеському таборі: поліція порушила справу

Як зазначається, люди скаржилися на підвищення температури тіла, головний біль, нудоту, блювоту, біль у животі, діарею. Стан хворих при госпіталізації був наближений до тяжкого.

Вже десятеро людей, у тому числі дитина, потрапили до Львівської обласної лікарні із гострою кишковою інфекцією після споживання купленої на ринку риби.

Про це повідомляє департамент з питань цивільного захисту облдержадміністрації.

"Станом на 8.00 год. 23 вересня госпіталізовано 10 осіб, із них 1 дитина, із діагнозом гостра кишкова інфекція. Усі постраждалі вживали в їжу рибу гарячого копчення, яку придбали в одному із торгових кіосків на ринку "Привокзальний" у Львові.  Стан хворих наближений до тяжкого. Скарги на підвищення температури тіла, головний біль, нудоту, блювоту, біль в животі, пронос",- ідеться у повідомленні.

Пацієнтам проводиться повний комплекс лікувально-діагностичних заходів.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-