Кіберполіцейських взяли

Кіберполіцейських взяли "на гарячому" - із 50 тисячами хабара

Фото
Укрінформ
Прокуратурою Вінницької області викрито та затримано працівників поліції під час отримання 50 тисяч гривень неправомірної вигоди.

Про це повідомляє прес-служба прокуратури Вінницької області.

«За співпраці слідчих прокуратури Вінницької області, управління ДВБ НП України та управління СБУ у Вінницькій області, у рамках розслідування кримінального провадження за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч. 3 ст. 368 КК України, викрито та затримано на місці події двох службових осіб відділу протидії кіберзлочинам у Вінницькій області Подільського управління кіберполіції Департаменту кіберполіції Національної поліції України, які вимагали та отримали неправомірну вигоду в сумі 50 тис. грн за непритягнення особи до кримінальної відповідальності», - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що працівників поліції затримано в порядку ст. 208 КПК України після вчинення тяжкого кримінального правопорушення, а саме отримання ними неправомірної вигоди.

Читайте також: СБУ затримала на хабарі депутата Уманської міськради

Наразі проводяться першочергові слідчі (розшукові) та процесуальні дії, спрямовані на об’єктивне встановлення обставин кримінального правопорушення, у тому числі проводиться ряд оглядів та обшуків, допитуються заявник, свідки та підозрювані.

Слідчими та процесуальними керівниками готуються повідомлення про підозру у вчиненні затриманими кримінального правопорушення, передбаченого ч. 3 ст. 368 Кримінального кодексу України, клопотання про відсторонення їх від посад та про обрання останнім запобіжних заходів у вигляді тримання під вартою.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-