Одеський губернатор створив комісію з вивчення обставин трагедії у “Вікторії”

Одеський губернатор створив комісію з вивчення обставин трагедії у “Вікторії”

Укрінформ
Голова Одеської облдержадміністрації Максим Степанов створив комісію з вивчення обставин пожежі і трагедії, що сталася в ніч на 16 вересня у дитячому оздоровчому таборі "Вікторія".

Про це повідомляє прес-служба облдержадміністрації.

"Утворити тимчасову обласну комісію з вивчення обставин виникнення трагічної ситуації у комунальному позашкільному навчальному закладі "Одеський міський дитячий оздоровчо-спортивний комплекс "Вікторія". Затвердити графік засідань комісії, про результати роботи якої невідкладно інформувати голову облдержадміністрації", - зазначено в розпорядженні №833/А-2017.

Керівником комісії, до складу якої увійшли фахівці облдержадміністрації, облуправлінь ДСНС та ГУ НП, інших державних та громадянських структур, Степанов призначив першого заступника голови ОДА Олександра Терещука.

Читайте також: Ідентифікували останки всіх трьох дівчаток, що загинули на пожежі в Одесі

Як повідомляв Укрінформ, за фактом пожежі в одному з корпусів дитячого табору "Вікторія", в якому в той момент перебували  42 дітей, відкрито кримінальне впровадження за ознаками ч. 2 ст. 270 (порушення встановлених законодавством вимог пожежної безпеки) Кримінального кодексу України.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-