Суд залишив банду

Суд залишив банду "Мультика" під вартою без права на заставу

Укрінформ
Апеляційний суд залишив під вартою без права застави усіх п'ятьох членів миколаївського злочинного угруповання під керівництвом Михайла Титова на прізвисько «Мультик».

Про це повідомили у прес-службі прокуратури Миколаївської області.

«Апеляційний суд Донецької області, підтримавши позицію процесуальних прокурорів, залишив під вартою без права внесення застави п’ятьох членів злочинного угруповання «Мультика», які підозрюються у вчиненні ряду тяжких та особливо тяжких злочинів», - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що суд апеляційної інстанції, заслухавши аргументи прокурорів та захисників підозрюваних, відмовив стороні захисту у задоволенні апеляційних скарг щодо зміни запобіжного заходу  чотирьом особам на більш м’яке.

Читайте також: Миколаївські мультики: голова ОДА закликає мера і міськраду до відставки

Окрім того, прокуратура оскаржила рішення суду першої інстанції щодо обрання стосовно ще одного члена угруповання запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою з правом внесення застави. Апеляційний суд задовольнив апеляційну скаргу прокуратури та обрав зловмиснику винятковий запобіжний захід тримання під вартою без права внесення застави.

Як повідомляв Укрінформ, 29 серпня у Миколаєві у депутатів міської ради від Опозиційного блоку було проведено десятки обшуків. Також обшукували багатьох відомих місцевих підприємців та департамент ЖКГ міської ради.

У результаті затримано підприємця Михайла Титова (прізвисько «Мультик») та чотирьох його поплічників. Їх звинувачують у ряді тяжких злочинів. А саме: незаконне заволодіння транспортним засобом, незаконне позбавлення волі, вимагання, незаконне поводження зі зброєю, незаконне перевезення та збут наркотичних засобів, заволодіння майном підприємств шахрайським шляхом в особливо великих розмірах, підробка документів та використання завідомо підроблених документів, заволодіння частиною засновників підприємств шахрайським шляхом, шахрайства, вчиненого в особливо великих розмірах.

Усіх п’ятьох затриманих доправили до Маріуполя, де їм обирали міру запобіжного заходу. Слідство триває.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-