У Полтаві представили нового керівника обласної поліції

У Полтаві представили нового керівника обласної поліції

Укрінформ
У Полтаві заступник міністра внутрішніх справ України Сергій Яровий та Голова Національної поліції України Сергій Князєв представили особовому складу нового начальника обласної поліції - Андрія Замахіна.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Полтавської області.

"Сьогодні, 20 вересня, заступник міністра внутрішніх справ України Сергій Яровий та Голова Національної поліції України Сергій Князєв представили особовому складу поліції Полтавщини нового очільника Головного управління Національної поліції в Полтавській області - Андрія Замахіна", - йдеться у повідомленні.

Читайте також: У Полтавській мерії проходять обшуки - ЗМІ

Андрій Замахін народився 9 травня 1978 року у м. Лубни. Службу в органах внутрішніх справ розпочав у 2004 році з посади дільничного інспектора Лубенського міськвідділу міліції.  Згодом працював у підрозділах карного розшуку, на керівних посадах територіальних підрозділів. Із 2015 року очолював управління організаційно-аналітичного забезпечення та оперативного реагування Головного управління Національної поліції в Полтавській області, а з серпня 2017 – був заступником начальника Головного управління Національної поліції в Полтавській області.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-