Прокуратура оскаржить вирок фігурантам

Прокуратура оскаржить вирок фігурантам "справи 2 травня"

Укрінформ
Прокуратура готує апеляційну скаргу на виправдувальний вирок щодо фігурантів "справи 2 травня".

Про це інформує прес-служба Генпрокуратури у Facebook

"18 вересня 2017 року колегією Іллічівського міського суду винесено виправдувальний вирок щодо всіх осіб, причетних до масових заворушень 2 травня 2014 року, які призвели до загибелі людей. Прокуратура категорично не погоджується із вказаним рішенням суду, що грубо порушує норми Закону, та вже готує апеляційну скаргу", - йдеться у повідомленні.

Читайте також: Фігурантам "справи 2 травня" оголошують нові підозри

Зазначається, що, крім того, у залі судового засідання 18 вересня прокуратура Одещини повідомила про підозру двом фігурантам масових заворушень у здійсненні публічних закликів до вчинення умисних дій з метою зміни меж території і державного кордону України, спрямованих на порушення порядку, встановленого Конституцією України (ч. 2 ст. 110 Кримінального кодексу України). "Прокуратура вже звернулася до суду про обрання вказаним особам запобіжного заходу в вигляді взяття під варту", - уточнюється у повідомленні.

Як повідомлялося, у понеділок Іллічівський міський суд в Чорноморську Одеської області ухвалив виправдати і звільнити з-під варти всіх фігурантів "справи 2 травня".

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-