Прикордонники зняли з теплохода грузина, якого шукав Інтерпол

Прикордонники зняли з теплохода грузина, якого шукав Інтерпол

Укрінформ
Прикордонники Одеського загону затримали громадянина Грузії, який розшукувався Інтерполом за вчинення кримінального злочину в Німеччині.

Про це йдеться на сайті ДПСУ.

"Прикордонники Одеського загону зупинили в пункті пропуску «Чорноморськ-п/п» громадянина Грузії, який прибув в Україну теплоходом під прапором Литви. Під час проходження паспортного контролю прикордонники встановили, що іноземець перебуває у міжнародному розшуку за крадіжку, пов’язану з насильством, на території Німеччини. Затриманого встановленим порядком прикордонники передали представникам Національної поліції", - йдеться у повідомленні.

Читайте також: Прикордонники за базою даних Інтерполу цьогоріч затримали понад 1500 осіб

Крім того, автомобіль, який знаходився в міжнародному розшуку, зупинили учора прикордонники Чернігівського загону. Під час перевірки транспортного засобу «Хюндай» 2016 року випуску білоруської реєстрації, який прямував з України через пункт пропуску «Нові Яриловичі», відбулось спрацювання бази даних Інтерполу. В ході встановлення обставин було з’ясовано, що автівку викрали на території Російської Федерації. Водія та транспортний засіб передали до Нацполіції.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-