Під Харковом відновили залізничне полотно, пошкоджене при зіткненні вантажівки з потягом

Під Харковом відновили залізничне полотно, пошкоджене при зіткненні вантажівки з потягом

Укрінформ
Відновлено 300 м залізничного полотна у Великобурлуцькому районі, пошкодженого напередодні при зіткненні на переїзді вантажівки і приміської електрички.

Про це кореспонденту Укрінформу розповіла прес-офіцер відділу комунікацій поліцейського головкому в Харківській області Олександра Алексєєва.

"Напередодні вдень до Великобурлуцького відділення поліції надішло повідомлення про НП на залізничному переїзді біля села Приколотне. Тут зіткнулися автомобіль КамАЗ-5320 під керуванням 25-річного жителя селища Федорівка і приміський електропоїзд "Куп'янськ-вузловий - Вовчанськ". Пошкоджено 300 м залізничного полотна, через що було припинено рух потягів. Полотно сьогодні відновили", - відзначила Алексєєва.

За її словами, при зіткненні постраждали два пасажири потяга віком 32 і 44 років: "Обидва госпіталізовані, їх стан стабільний".

"Вантажівка від удару впала набік, на її корпусі вм'ятини. Водій відбувся забиттями", - додала Алексєєва.

Як стало відомо, за фактом НП відкрито кримінальне провадження на підставі ч.1 ст.286(порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) КК України.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-