“Секрет” під шафою: у Кривому Розі поліція вилучила гранатомет

“Секрет” під шафою: у Кривому Розі поліція вилучила гранатомет

Фото
Укрінформ
У Кривому Розі працівники поліції вилучили у місцевого мешканця гранатомет РПГ-22, який він ховав під шафою. Наразі зловмисника заарештовано, йому загрожує до 7 років позбавлення волі.

Про це повідомили у прес-службі ГУ НП у Дніпропетровській області.

«В ході операції «Зброя і вибухівка» поліцейські отримали оперативну інформацію про те, що 41-річний місцевий мешканець зберігає вдома зброю. З метою перевірки інформації правоохоронці провели у квартирі раніше судимого городянина санкціонований обшук. В результаті під шафою у спальній кімнаті вони виявили замотаний у зимову куртку протитанковий гранатомет РПГ-22», - йдеться в повідомленні.

Як розповів зловмисник, зброю він знайшов наприкінці липня цього року у лісосмузі неподалік вулиці Дідро. Навіщо зберігав її у себе вдома, пояснити не зміг. Співробітники вибухотехнічної служби зброю вилучили та направили на експертизу.

Читайте також: У міському парку затримали двох одеситів із саморобною бомбою

Наразі криворіжця заарештовано. У його діях вбачаються ознаки злочину, передбаченого ч. 1 ст. 263 Кримінального кодексу України. Якщо його вину буде доведено, чоловіку загрожує позбавлення волі на строк від 3 до 7 років.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-