У міському парку затримали двох одеситів із саморобною бомбою

У міському парку затримали двох одеситів із саморобною бомбою

Фото
Укрінформ
Співробітники батальйону поліції особливого призначення  затримали у міському парку двох одеситів, у яких виявлено саморобний вибуховий пристрій.

Про це повідомляє поліція Одеської області.

"Під час несення служби з охорони публічного порядку співробітники поліції отримали повідомлення про те, що в міському парку Одеси правопорушники підривають невідомі предмети. Співробітники батальйону поліції особливого призначення помітили у парку двох чоловіків, при огляді одягу яких було виявлено предмет, схожий на саморобний вибуховий предмет циліндричної форми, де з одного боку був присутній шнур для запалу. Як пояснив один із чоловіків, даний пристрій він самостійно зробив у себе вдома", зазначили в поліції.

На місце події виїхала слідчо-оперативна група Приморського відділу поліції, вибухотехніки. Вилучений пристрій передано на вибухотехнічну експертизу, за результатами якої буде прийнято законне рішення.

Читайте також: В Одесі нічний скандал закінчився вибухом гранати

За даним фактом вирішується питання про внесення відомостей до ЄРДР за ознаками ч. 1 ст. 263 (незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) Кримінального кодексу України.

Правопорушникам загрожує позбавлення волі на строк від 3 до 7 років.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-