Вбивство фельдшерки на Яворівському полігоні: справу передали до суду

Вбивство фельдшерки на Яворівському полігоні: справу передали до суду

Укрінформ
На Львівщині до суду передано справу про вбивство в квітні на Яворівському полігоні жінки-фельдшера, в якому звинувачується сержант мінометної батареї з тієї ж військової частини.

Про це на своїй сторінці у Facebook повідомив військовий прокурор Західного регіону Олег Сенюк. 

«Розслідування жорстокого вбивства жінки-фельдшера добігло кінця. Відтепер її вбивця-співслужбовець знаходиться на лаві підсудних. Ми встановили (і це ж доведемо в суді), що 18 квітня 2017 року близько 02.00 на території одного з військових містечок Яворівщини головний сержант мінометної батареї механізованого батальйону військової частини під час словесного конфлікту завдав ножові поранення в область грудей та шиї фельдшеру медичної служби цієї ж військової частини. Від отриманих тілесних ушкоджень 31-річна жінка померла на місці», - зазначив Сенюк.

За його словами, задля приховання злочину вбивця скинув тіло жертви в яму для відходів, а сам намагався втекти. Але зрештою таки повідомив про скоєне.

Читайте також: Фельдшерку на полігоні зарізали через алкоголь і неприязнь - прокурор

Як зазначає військовий прокурор, підозрюваний і його жертва – учасники АТО. Проходили військову службу за контрактом в одній із в/ч Одещини, котра навесні проходила бойове злагодження на Яворівському полігоні.

Обвинувальний акт у цьому кримінальному провадженні 12 вересня військові прокурори скерували до Яворівського районного суду Львівської області для розгляду по суті.

27-річному підозрюваному загрожує до 15 років позбавлення волі.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-