Непохитна стійкість 2017: морпіхи взяли під охорону Одеський порт

Непохитна стійкість 2017: морпіхи взяли під охорону Одеський порт

Фото
Укрінформ
У середу, 13 вересня, підрозділ морської піхоти зайняв позиції, в рамках стратегічного командно-штабного навчання "Непохитна стійкість 2017", на території Одеського морського порту.

Про це повідомляє прес-служба порту.

"Метою цього заходу ВМС є відпрацювання навчального завдання щодо взяття під охорону, контроль і утримання найважливіших інфраструктурних об'єктів. За розпорядженням начальника адміністрації Одеського порту Ігоря Ткачука координація дій з військовим підрозділом покладена на керівництво загону охорони морського порту (ООМП)", - зазначили портовики.

У свою чергу, керівник ООМП Василь Білик заявив, що під час навчання відпрацьовано питання взаємодії з підрозділом, призначеним для посилення охорони порту, співробітники загону забезпечили безпеку руху техніки по території порту до позицій.

У прес-центрі ВМС ЗС України повідомили, що підрозділи Військово-Морських Сил України долучилися до командно-штабних навчань "Непохитна стійкість 2017", які розпочалися по всій території України, а також закликали з розумінням поставитися до тимчасових певних незручностей.

Читайте також: Участь молдавських військ у навчаннях більше не залежатиме від президента

Як попередили, у районі проведення навчань, над військовими частинами, об’єктами та полігонами всі помічені безпілотні літальні апарати будуть збиті, а особи, які здійснювали запуск або керували цими БПЛА, будуть затримані й притягнуті до відповідальності.

Фото: port.odessa.ua

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-