Одеським правоохоронцям передали 86 службових автомобілів

Одеським правоохоронцям передали 86 службових автомобілів

Фото
Укрінформ
Урочиста церемонія відзначення урядовими та відомчими нагородами кращих правоохоронців Одещини та передачі співробітникам територіальних підрозділів ГУНП в Одеській області 86 нових службових автомобілів відбулася сьогодні на Приморському бульварі міста.

У заході, що проводився в рамках реалізації програм "Безпечна Одещина" та "Безпечне місто", взяли участь перший заступник міністра внутрішніх справ України Сергій Яровий, голова поліції Республіки Молдова Александру Пинзар, керівники Одеської області Максим Степанов і Анатолій Урбанський та мер Одеси Геннадій Труханов, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Завдяки зусиллям обласної та міської влад Одещини працівники територіальних органів поліції отримали сьогодні нову техніку, яка сприятиме успішному виконанню завдань в рамках груп швидкого реагування, створених в усіх районах. Це сприятиме успішній протидії злочинності, готовності поліції захищати інтереси громадян", - наголосив Яровий.

Автопарк поліції Одещини поповнився новими автомобілями/Фото: Сергій Ляшонок, Укрінформ

Керівництво МВС передало працівникам поліції Одещини 5 службових автомобілів Mitsubishi Outlander. За кошти обласного та міського бюджетів придбано 78 автомобілів Renault Sandero і 3 спецавтомобілі для перевезення затриманих осіб. Автомобілі, передані міським відділам поліції, оснащені електродвигунами, а для груп швидкого реагування відділів поліції у сільських районах - дизельними двигунами.

Генерал Яровий вручив ордени "За мужність" 3 ступеня й медалі "За врятоване життя" групі співробітників правоохоронних органів, що відзначилися на службі.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-