Саакашвілі зібрався в політичний тур по Україні

Саакашвілі зібрався в політичний тур по Україні

Укрінформ
Екс-голова одеської ОДА Міхеїл Саакашвілі, який незаконно перетнув держкордон України, заявив про намір здійснити політичний тур всіма регіонами нашої країни.

Про це він сказав на брифінгу у Львові, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Я збираються проїхатися всіма регіонами України, максимально об'єднуючись з індивідуальними людьми і різними політсилами", - зазначив Саакашвілі.

Коли він виїде у всеукраїнську мандрівку і який із регіонів відвідає першим, буде вирішено на консультації із соратниками по політсилі "Рух нових сил" і лідерами інших політичних сил.

Як повідомляв Укрінформ, 10 вересня Саакашвілі прибув до України, здійснивши разом з кількома народними депутатами прорив державного кордону у пункті пропуску "Шегині".

За даними міністра внутрішніх справ Арсена Авакова, за фактом інциденту 16 прикордонникам і поліцейським довелося надати медичну допомогу.

Читайте також: Саакашвілі хвалиться, що отримав "пропозицію паспорта" від кількох країн Європи

Нацполіція відкрила провадження щодо прориву держкордону Саакашвілі та депутатами за двома статтями - про незаконне переправлення через державний кордон України і опір правоохоронцям.

Президент Петро Порошенко назвав злочином незаконний перетин державного кордону Міхеїлом Саакашвілі та групою народних депутатів і заявив, що інцидент має вирішуватися виключно в юридичній площині, а не політичній.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-