Порошенко сьогодні відвідає Вінниччину

Порошенко сьогодні відвідає Вінниччину

Укрінформ
У суботу, 9 вересня, Президент України Петро Порошенко з робочою поїздкою відвідає Вінниччину.

Про це йдеться у повідомленні департаменту інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю Вінницької ОДА.

«9 вересня 2017 року Президент України Петро Порошенко відвідає з робочою поїздкою Вінницьку область та візьме участь у заходах до Дня міста», - йдеться у повідомленні.

Відповідно до попередньої програми перебування Президента у регіоні, Петро Порошенко відвідає підрозділ Національної гвардії України ВЧ 3028 м. Калинівка, а також візьме участь в урочистому відкритті Дня міста Вінниці.

Згідно з повідомленням відділу комунікацій поліції Вінницької області, в суботу у Вінниці до охорони публічної безпеки під час Дня міста залучать понад 500 працівників поліції та близько 60 військовослужбовців Національної гвардії України. У всіх місцях проведення заходів чергуватиме достатня кількість працівників поліції, які в змозі належним чином забезпечити правопорядок.

Читайте також: Порошенко просить Раду ратифікувати два важливі європротоколи

Всі місця проведення заходів заздалегідь будуть обстежені фахівцями вибухотехнічної служби, кінологами зі службовими собаками та взяті під охорону. Будуть працювати додаткові слідчо-оперативні групи та групи документування.

На випадок ускладнення оперативної обстановки передбачено чергування резерву з числа підрозділів поліції особливого призначення, нацгвардійців та групи швидкого реагування.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-