Десять міст на Луганщині залишилися без світла та води

Десять міст на Луганщині залишилися без світла та води

Укрінформ
Через аварійне відключення високовольтної лінії Луганська ТЕС тимчасово працює в режимі енергоострова. У зв'язку з цим обмежено й поставку електроенергії частини споживачів півночі Луганської області.

Про це повідомили в Департаменті з корпоративних комунікацій ДТЕК.

"8 вересня з 09.56 ДТЕК Луганська ТЕС знову відключена від об'єднаної енергосистеми України через аварійне відключення високовольтної лінії електропередачі 220 кВ "Луганська ТЕС - ПС Лисичанська". До відновлення лінії ТЕС обмежена з видачі потужності - навантаження знижено з 250 МВт до 85 МВт. В роботі - Енергоблок №13. У зв'язку з цим тимчасово обмежена й поставка електроенергії частини споживачів півночі Луганської області. Відновлювальні роботи вже ведуться", - відзначили в департаменті.

Читайте також: Луганщина залишилась без світла

Як інформують користувачі соцмереж, у даний час повністю знеструмлені Сєвєродонецьк, Рубіжне, Лисичанськ, унаслідок чого міста залишилися й без водопостачання.

Відсутнє водопостачання також в окупованих містах - Стаханові, Кіровську, Брянці, Первомайську, Красному Лучі, Антрациті та Алчевську, оскільки вода сюди подається із Західної фільтрувальної станції (ЗФС), що знаходиться на території, підконтрольній українській владі.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-