СБУ запобігла провокації російських спецслужб у Львові

СБУ запобігла провокації російських спецслужб у Львові

Укрінформ
Служба безпеки України запобігла проведенню у Львові провокаційної акції російських спецслужб за участю нібито ”матерів учасників АТО”.

Про це повідомляє прес-центр СБУ.

Службою безпеки України задокументовано та попереджено проведення в нашій країні чергової, режисованої в Росії, фейкової акції, спрямованої на розхитування ситуації в країні. За задумом російської сторони, 6 вересня у Львові планувалося провести так звані «збори матерів учасників АТО», під час яких піддати критиці державну політику, у першу чергу на сході України, та закликати до припинення антитерористичної операції на будь-яких умовах”, - йдеться в повідомленні.

За даними СБУ, організатор заходу, жителька Волині та одна з провідних функціонерів «Російського культурного центру», за російські кошти найняла в якості учасників пересічних громадян.

Читайте також: У СБУ назвали кількість зниклих безвісти на Донбасі 

“Оперативники спецслужби задокументували, що для «масовки» організатори найняли за 400 гривень майже 100 пенсіонерів та студентів, які повинні були імітувати ролі родичів учасників антитерористичної операції. Жодного члена родини учасників АТО серед протестувальників не було”, - наголошується в повідомленні.

СБУ констатує, що чергова спроба створити «картинку» фейкового незадоволення українською владою для російських ЗМІ виявилися невдалою.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-