Інвестиційний потенціал Вінниччини презентують на V Міжнародному форумі

Інвестиційний потенціал Вінниччини презентують на V Міжнародному форумі

Укрінформ
У Вінниці в п’ятницю розпочав роботу V Міжнародний інвестиційний форум «Вінниччина – бізнес в центрі України», під час якого представникам іноземного капіталу представлять інвестиційний потенціал регіону.

Про це кореспонденту Укрінформу повідомив директор Департаменту міжнародного співробітництва та регіонального розвитку Вінницької ОДА Володимир Мережко.

«Ми проводимо Міжнародний інвестиційний форум «Вінниччина – бізнес в центрі України» вже уп’яте. Сподіваємося, він стане визначною подією... Загалом, представлятимемо інвестиційний, економічний, агропромисловий та туристичний  потенціал нашого регіону», - повідомив Мережко.

За його словами, у рамках форуму відбудеться пленарне засідання, платформи ділового спілкування та три панельні дискусії. Учасники заходу зможуть побачити презентації перспективних напрямків розвитку туристичної та економічної галузей, а також IT - сектору регіону.

Читайте також: Захист персональних даних обговорять на міжнародному форумі у Вінниці

З метою поглиблення співпраці між Вінницькою областю та Сьвєнтокшиським воєводством Республіки Польща, участь у форумі візьме делегація Сьвєнтокшиського воєводства, яка в рамках дискусійної панелі «Сьвєнтокшиське воєводство (Республіка Польща) та Вінниччина (Україна) – горизонти можливостей» презентує інвестиційні пропозиції польського бізнесу.

Окрім того, у рамках Форуму в четвер у Вінниці відбулося засідання Міжнародного трейд-клубу, до якого входять представники дипломатичних місій, аташе з торговельно-економічних питань найбільших країн світу та засідання урядового Офісу залучення та підтримки інвестицій.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-