Завершено роботи на водоводі «Горлівка - Торецьк»

Завершено роботи на водоводі «Горлівка - Торецьк»

Укрінформ
Завершено роботи на пошкодженій бойовими діями ділянці водоводу «Горлівка — Торецьк» діаметром 900 мм. Під час робіт на об'єкті були присутні представники Міжнародного Комітету Червоного Хреста й ОБСЄ.

Про це в четвер повідомили в комунальному підприємстві «Компанія «Вода Донбасу», одним з об'єктів якої є водовід «Горлівка-Торецьк».

«Спеціалісти Часовоярського РПУ закінчили ремонтні роботи на пошкодженій ділянці водоводу «Горлівка — Торецьк» діаметром 900 мм... Під час робіт на об'єкті були присутні представники Міжнародного Комітету Червоного Хреста й ОБСЄ», — йдеться в повідомленні.

У компанії нагадали, що тривалий час не було можливості почати ремонт цієї ділянки, що знаходиться в «сірій зоні», через відсутність гарантій безпеки. З цієї причини втрачалися величезні об'єми води, а жителі Торецька відчували її гострий дефіцит. 21 серпня після отримання дозволу на виконання ремонтних робіт аварійні бригади Регіонального управління з експлуатації каналу і Часовоярського РПУ розпочали роботи. З 29 серпня роботи було зупинено.

З 4 вересня після отримання допуску ремонтні роботи відновилися. Спеціалісти Часовоярського РПУ усунули три витоки в районі балки Блюма, шахти Гагаріна і заводу Буддеталь. 5 вересня ремонтними бригадами Регіонального управління з експлуатації каналу було ліквідовано 5 витоків, Часовоярським РПУ — 15 пошкоджень у районі села Раменське. 6 вересня було усунуто ще 12 пошкоджень і водовід було запущено в роботу.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-