Стрілянина у Княжичах: підозрюваних посадили під домашній арешт

Стрілянина у Княжичах: підозрюваних посадили під домашній арешт

Укрінформ
Підозрюваним у справі про стрілянину у Княжичах старшому інспектору КОРДу Андрію Курті та екс-заступнику начальника відділу кримінальної поліції Шевченківського відділу поліції Роману Мариновському обрано запобіжний захід у вигляді цілодобового домашнього арешту із носінням електронного браслета.

Такі рішення ухвалив Печерський районний суд Києва, повідомив у коментарі Укрінформу прокурор ГПУ Микола Наливайко.

«Обрали вчора, 6 вересня, запобіжний захід Курті, сьогодні - Мариновському. Для обох - цілодобовий домашній арешт із носінням електронних браслетів», - сказав Наливайко.

Він зазначив, що питанням щодо клопотання про відсторонення Курти від займаної посади прокуратура займатиметься після того, як на руках буде повний текст ухвали, тим більше що такий запобіжний захід «сам по собі виключає можливість йому працювати».

Читайте також: Суд відправив під домашній арешт екс-начальника карного розшуку Києва

Як повідомляв Укрінформ, уночі 4 грудня 2016 року в селі Княжичі Броварського району внаслідок перестрілки загинуло 5 правоохоронців: двоє співробітників держслужби охорони, двоє поліцейських-розвідників і співробітник спецпідрозділу КОРД.

1 вересня Печерський райсуд Києва обрав запобіжний захід у вигляді цілодобового домашнього арешту екс-начальнику управління карного розшуку Києва Леоніду Куряті, якому раніше висунули підозру у справі про стрілянину у Княжичах.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-