Запорізька лікарня підтвердила статус чистої і безпечної для пацієнта

Запорізька лікарня підтвердила статус чистої і безпечної для пацієнта

Укрінформ
Комунальна установа «Запорізька обласна клінічна лікарня» першою і єдиною в Україні з багатопрофільних закладів підтвердила статус чистої і безпечної лікарні для пацієнта.
Про це повідомляє офіційний сайт Запорізької облради.  
"4 вересня всі без винятку відділення Запорізької обласної лікарні підтвердили статус чистих і безпечних", - зазначається в повідомленні. 
Комунальна установа «Запорізька обласна клінічна лікарня» приєдналася до всеукраїнського проекту «Чиста лікарня безпечна для пацієнта» в 2015 році і з тих пір її відділення отримували почесні сертифікати. 
Провести урочисте нагородження найбільш масштабного медичного закладу України  приїхав особисто керівник асоціації Служби організації інфекційного контролю (СОІК) Юрій Леонов. 
“Обласна лікарня Запоріжжя - перший і єдиний в нашій країні масштабний багатопрофільний заклад, де всі відділення по праву носять статус чистих і безпечних. На сьогоднішній день по всій Україні близько 120-ти лікарень повністю підтвердили вищий рівень виконання гігієнічних стандартів, але жодній з них не зрівнятися за кількістю структурних підрозділів та обсягами роботи із Запорізькою обласною лікарнею», -  підкреслив  Леонов.
Статус «Чиста лікарня безпечна для пацієнта», в рамках однойменного проекту, після  перевірки дотримання всіх вимог і санітарно-гігієнічних стандартів присвоює асоціація «Служба організації інфекційного контролю» (СОІК).

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-