Іноземці готуватимуть позов до фірми, яка за їх гроші ремонтувала гімназію в Краматорську

Іноземці готуватимуть позов до фірми, яка за їх гроші ремонтувала гімназію в Краматорську

Укрінформ
Іноземна фірма-донор готуватиме судовий позов до фірми, яка за кошти міжнародного гранту проводила ремонт української гімназії в Краматорську.

Про це на своїй сторінці в Facebook повідомив голова Донецької обласної військово-цивільної адміністрації Павло Жебрівський, який проводив інспекцію двох шкіл в Краматорську та Слов'янську, в яких проводиться ремонт.

«Відвідав дві школи, де проводяться ремонти – Краматорську українську гімназію та опорну школу у Слов’янську. У гімназії доведеться переробляти те, що зроблено коштом міжнародного гранту. Як доповіла мені директорка гімназії, приїздив представник організації-донора, побачив усе на власні очі й сказав, що готуватимуть судовий позов до фірми, яка виконувала роботи», - написав очільник області.

Жебрівський підкреслив, що не треба чекати судового рішення, а треба все переробляти. «Судового рішення ми не чекатимемо – треба виправляти ситуацію. Знайшли фірму, яка виконає роботи й жорстко контролюватимемо їх виконання», - заявив Жебрівський.

По опорній школі у Слов’янську він зазначив, що там роботи просуваються – виконавці запевняють, що до кінця жовтня зможуть впоратися із зовнішніми роботами. «Мінімум три місяці потрібно і на проведення робіт внутрішніх. Найближчими днями знову навідаємося до Слов’янська - хочу почути від місцевої влади та особисто від мера міста чіткий алгоритм подальших дій. Теж саме стосується і Краматорська», - акцентував голова обладміністрації.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-