У Маріуполі 5 вересня стартує Меморіал Макара Мазая - турнір з боксу за Кубок України

У Маріуполі 5 вересня стартує Меморіал Макара Мазая - турнір з боксу за Кубок України

Укрінформ
У Маріуполі 5 вересня стартує Меморіал Макара Мазая - турнір з боксу за Кубок України, в змаганнях візьмуть участь понад 100 спортсменів практично з усіх областей країни.

Про це повідомили в Маріупольській міськраді.

«З 5 по 10 вересня у Маріуполі проходитиме турнір з боксу, 49-й Меморіал Макара Мазая. За Кубок України змагатимуться спортсмени у різних вагових категоріях... Цього року за Кубок України боротимуться понад 100 боксерів практично з усіх областей України», - йдеться у повідомленні.

За словами віце-президента Федерації боксу у Маріуполі Євгена Зикова, цей турнір має довгу та яскраву історію, і вперше він проходив у Маріуполі 51 рік тому.

У зв’язку з конфліктом на Сході України турнір не проводився два роки поспіль. Минулого року, за ініціативою Почесного президента Федерації спорту у Маріуполі, міського голови Вадима Бойченка змагання відновилися.

Результати змагань будуть враховуватись як у особистому, так і командному заліку.

Начальник міського управління з фізичної культури та спорту Олексій Казанцев підкреслив, що у Маріуполі необхідно проводити такі змагання: «До міста почав повертатися бокс. Це дуже знаковий турнір. Всі прекрасно пам’ятають, з яким розмахом проводився він раніше, як колись на нього чекали маріупольці та вся Україна. Наше завдання – вивести Меморіал на той же щабель».

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-