Лідеру одеської облорганізації

Лідеру одеської облорганізації "Сокіл" прострелили живіт

Фото
Укрінформ
Співробітники Приморського відділу поліції Одеси розслідують обставини нічної стрілянини на Куликовому полі міста, під час якої зловмисники завдали двох поранень з травматичної зброї лідеру місцевого об'єднання "Сокіл" Георгію Бариленку.

Про це повідомляє відділ комунікацій Одеського головного управління поліції.

"У ніч на 2 вересня, близько 1 год. 30 хв., надійшло повідомлення на спецлінію "102" про те, що на Куликовому полі двоє невідомих здійснили два постріли з травматичної зброї у 30-річного одесита. На місце події прибула слідчо-оперативна група Приморського відділу поліції. Потерпілий повідомив, що на Куликовому полі на нього напали двоє невідомих, які здійснили в його бік два постріли з травматичної зброї і втекли з місця події. Встановлено, що потерпілий отримав непроникаючі поранення черевної порожнини та лівого стегна", - зазначили в поліції.

Читайте також: Саакашвілі заявив, що у Києві затримали його брата

З місця події вилучено гільзу від травматичної зброї, яку передано на експертне дослідження.

1
Фото: Ніна Ляшонок

За фактом збройного нападу розпочате кримінальне провадження за ознаками ч.1 ст. 122 (завдання умисного середньої тяжкості тілесного ушкодження) Кримінального кодексу України.

Поліція вживає заходів для встановлення осіб правопорушників та притягнення їх до відповідальності.

Як повідомляли ЗМІ, потерпілий Георгій Бариленко є лідером місцевого об'єднання всеукраїнської громадської організації "Сокіл".

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-