Стрілянина біля

Стрілянина біля "Турбоатому": патрони з місця події відправили на експертизу

Укрінформ
Патрони, знайдені на місці стрілянини біля заводу "Турбоатом" увечері 31 серпня, де в зіткненні сторін було важко поранено 25-річного чоловіка, відправили на експертизу.

Про це кореспондентові Укрінформу розповіли у Слобідському відділі поліції.

"Слідчо-оперативна група вилучила на місці події гільзи від патронів для пістолета, мисливський патрон, фрагменти дробу, кров. Проводяться експертизи: цитологічна, біологічна і балістична", - зазначили в поліції.

Слідство, сказали в поліції, вивчає відеозаписи з камер спостереження заводу "Турбоатом", але встановити учасників конфлікту "поки що не вдається".

Читайте також: У Харкові біля "Турбоатому" стався конфлікт зі стріляниною: є поранений

"Встановлено, що поранено 25-річного харків'янина, він у лікарні з проникаючими пораненнями черевної порожнини і ніг, стан важкий", - додали у поліції.

Водночас, в мережі з'явилися посилання на різні джерела, що поранено активіста "Східного корпусу", і що конфлікт стався між групами футбольних ультрас.

Як повідомляв Укрінформ, пізно ввечері 31 серпня біля заводу "Турбоатом" стався збройний конфлікт за участю більш як 20 осіб. На місце виїхали десять екіпажів поліції, слідчо-оперативна група, керівництво Слобідського райвідділу поліції і ГУ Нацполіції в Харківській області. На момент прибуття поліції учасники конфлікту втекли. За словами очевидців, серед них були люди в камуфляжній формі. Відкрито кримінальне провадження за ч.2 ст.115 (умисне вбивство) і за ч.4 ст.296 (хуліганство).

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-