У Маріуполі Черниш ознайомився з ходом реконструкції будівель під соціальне житло

У Маріуполі Черниш ознайомився з ходом реконструкції будівель під соціальне житло

Укрінформ
У Маріуполі міністр з питань тимчасово окупованих територій і внутрішньо переміщених осіб Вадим Черниш ознайомився з ходом реконструкції будівель під соціальне житло для переселенців.

Про це у четвер повідомили в Маріупольській міській раді.

«Міністр з питань тимчасово окупованих територій і внутрішньо переміщених осіб Вадим Черниш відвідав об'єкт по вулиці Красномаякській, 19, який реконструюють під соціальне житло для переселенців. Він високо оцінив роботу міської влади з людьми, які через конфлікт були змушені залишити свої будинки та переїхати до Маріуполя», - йдеться у повідомленні.

В ході спілкування Черниш заявив, що в Маріуполі працює команда професіоналів, які готові реалізовувати масштабні проекти. За його словами, запорука успіху в роботі з внутрішньо переміщеними особами складається з чотирьох компонентів - бажання місцевої влади реалізовувати проекти, розуміння серед населення, професійні підходи та підтримка центрального уряду.

У міськраді нагадали, що зараз у Маріуполі проходить реконструкція двох будівель під соціальне житло – по вул. Менделєєва, 19 та вул. Красномаякській, 19.

За словами міністра, «держава доклала максимум зусиль, щоб реалізація проектів стала можливою».

Як розповів перший заступник Маріупольського міського голови Олександр Голтвенко, ці об'єкти фінансуються з державного та міського бюджетів за принципом 50 на 50. Сума загальних інвестицій становить близько 30 мільйонів гривень. Реалізація проектів дасть можливість забезпечити житлом близько 150 осіб.

Міністр Черниш висловив надію, що всі роботи будуть виконані в строк.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-