У Чернівцях та Дніпрі чиновникам заборонили  піар на шкільних лінійках

У Чернівцях та Дніпрі чиновникам заборонили піар на шкільних лінійках

Укрінформ
У Чернівцях та Дніпрі  чиновникам заборонили  виступати на шкільних лінійках 1 вересня, щоб ті  «не мурижили» дітей полум’яними виступами та не піарилися. 

Про рішення міської ради  на брифінгу повідомив міський голова Чернівців Олексій Каспрук. 

«Міська рада та управління освіти міста не втручатимуться в процес організації свята Першого дзвоника, проте мерією надано певні рекомендації щодо цих урочистостей.  Перша  стосується заборони посадовцям виступати на урочистих лінійках. Також рекомендовано директорам шкіл проводити лінійки тривалістю до півгодини. Окрім того закликаю політиків «не мурижити» дітей та їхніх батьків полум’яними виступами», -  зазначив Каспрук.  

Разом із тим міський голова повідомив, що мерією рекомендовано школам згадати під час урочистостей хвилиною мовчання загиблих у зоні АТО воїнів. 

Раніше у мережі з’явилася е-петиція, в якій закликають заборонити чиновникам і депутатам виступати під час святкових лінійок з нагоди першого та останнього дзвоника у школах Чернівців.

Читайте також: Порошенко: Відкриття шкіл — демонстрація пріоритетів України

Про те, що у  Дніпрі чиновникам заборонять з'являтися в школах 1 вересня, в соцмережі Facebook повідомив міський голова Дніпра Борис Філатов. 

«Тільки що дав вказівку в.о. мера Світлані Єпіфанцевій підготувати і підписати розпорядження про заборону чиновникам відвідувати в школах урочисті заходи на 1-е вересня. Виняток тільки для тих, хто веде в школу власних дітей як приватна особа. Директорам шкіл заборонити приймати  депутатів-популістів», - написав Філатов.

На його думку, чиновники на урочистостях, присвячених початку навчального року, тільки піаряться, а потрібно працювати.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-