У Харкові поліція кваліфікувала напад на депутата-антикорупціонера як хуліганство

У Харкові поліція кваліфікувала напад на депутата-антикорупціонера як хуліганство

Укрінформ
Поліція розцінює напад на депутата Харківської облради від партії "Самопоміч", голову правління "Харківського антикорупційного центру" Дмитра Булаха як хуліганство.

Про це заявив начальник Індустріального відділу поліції Харкова Сергій Денисенко на брифінгу в міській лікарні швидкої допомоги, де перебуває потерпілий, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Після отримання від лікарів довідки про ступінь ушкоджень, яких зазнав депутат, буде відкрито кримінальне провадження за ч.4 ст. 296 КК України (хуліганство) з санкцією від 7 до 13 років позбавлення волі", - зазначив Денисенко.

За його словами, на місці працює слідчо-оперативна група, встановлюються свідки, а також  можливі камери відеоспостереження.

О 12:30 до поліції надійшла інформація про те, що на  Московському проспекті в Харкові невідомі напали на 34-річного чоловіка у парковій зоні. Лікарі констатували у чоловіка закриту черепно-мозкову травму, струс головного мозку, переломи ребер, забиту рану голови. Під час нападу зловмисники нічого не вкрали.

У Мережі з посиланням на колег постраждалого з'явилась інформація, що нападників було двоє, вони завдали Булаху ударів по голові важким предметом, а потім били ногами.

Читайте також: Новак пообіцяв упродовж 10 днів виконати вимоги припису НАЗК

Організація "Харківський антикорупційний центр" викриває факти корупції серед чиновників, народних депутатів та керівників комунальних підприємств.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-