Посол Польщі пропонує провести спільний економічний форум у Краматорську

Посол Польщі пропонує провести спільний економічний форум у Краматорську

Укрінформ
Надзвичайний та Повноважний посол Республіки Польща в Україні Ян Пєкло запропонував провести спільний економічний форум у Краматорську.

Про це у вівторок повідомили в Департаменті інформаційної та внутрішньої політики Донецької обласної військово-цивільної адміністрації.

"Ми розуміємо, що Донеччина – зона конфлікту, де йде протистояння з Росією. Ми можемо підготувати кваліфікованих держслужбовців, проте держава не має прямого впливу на бізнес. Тому пропонуємо провести спільний економічний форум у Краматорську, під час якого наші підприємці зможуть ознайомитись зі всіма перевагами ведення бізнесу саме на цій землі", – заявив Пєкло, який сьогодні перебував у Краматорську.

За словами дипломата, Польща готова провести серію тренінгів для держслужбовців та підприємців, а також залучити спеціалістів для обміну досвідом щодо процесу децентралізації. Польща пройшла дуже схожий шлях, тому має великий досвід у формуванні громад, створенні ефективних органів місцевого самоуправління і готова надати будь-яку допомогу у цьому процесі, сказав Пєкло.

Читайте також: Посол Пєкло запевнив Жебрівського у незмінній підтримці Польщі

Голова Донецької обласної військово-цивільної адміністрації Павло Жебрівський під час  спілкування з послом зауважив, що незабаром на Донеччині проходитиме економічний форум, гостями якого можуть стати польські партнери, проте наголосив на необхідності проведення форуму у форматі, запропонованому Яном Пєкло.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-