Посол Пєкло запевнив Жебрівського у незмінній підтримці Польщі

Посол Пєкло запевнив Жебрівського у незмінній підтримці Польщі

Фото
Укрінформ
Надзвичайний і Повноважний посол Польщі в Україні Ян Пєкло запевняє, що його країна залишається незмінним і послідовним другом України.

Про це дипломат заявив у вівторок під час візиту на Донеччину, повідомив у Facebook голова Донецької військово-цивільної обласної адміністрації Павло Жебрівський.

"Пан Пєкло зазначив, що Польща залишається незмінним та послідовним оптимістом та другом України. Польський уряд та польське суспільство зацікавлені у сильній Україні, а відтак і надалі підтримуватимуть нашу країну", - поінформував Жебрівський за результатами зустрічі з послом.

У свою чергу керівник Донецької області, за його словами, запевнив посла Польщі, що для України наразі потрібна не стільки фінансова підтримка, скільки моральна: "Нині набагато важливіше мати ідеї та візії розвитку суспільства в цілому, окремих міст та селищ зокрема. І у цьому питанні нам є чому повчитися у Польщі".

Читайте також: Посол Польщі їде до Краматорська та Авдіївки

Павло Жебрівський також додав, що у середу разом із польським послом та заступником міністра закордонних справ РП з питань безпеки, консульських питань та східної політики Бартошом Ціхотскі відвідають Авдіївку, де у ЗОШ №6 за фінансової підтримки Польщі були замінені вікна та обладнаний кабінет географії.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-