"Опоблок" називає незаконними обшуки у депутатів Миколаївської міськради

Укрінформ
Партія “Опозиційний блок” називає незаконними обшуки, що проводяться правоохоронцями у депутатів Миколаївської міської ради від їхньої політичної сили.

Про це йдеться у заяві партії, розміщеній на сайті політсили.

“У Миколаєві проходять масові обшуки у депутатів міськради - представників Опозиційного блоку. Пред'явлені звинувачення настільки абсурдні, що викликають серйозні сумніви в адекватності того, хто їх санкціонував”, - зазначається в заяві.

“Опоблок” заперечує можливу причетність своїх представників у міськраді до вчинення злочинів.

Як повідомляв Укрінформ, у Миколаєві зранку 29 серпня розпочалося кілька десятків обшуків на підприємствах, організаціях та вдома у низки депутатів міської ради від партії «Опозиційний блок». Зокрема, у депутатів Ігоря Дятлова, Ігоря Копєйки, Андрія Яковлєва, підприємців Михайла Титова (відомого в Миколаєві кримінального авторитета на прізвисько «Мультик»), Олексія Пеліпаса та багатьох інших.

Читайте також: Обшуки у Миколаєві: затримали ватажка рекетирів "Мультика" - Луценко

За даними прокуратури, обшуки проводяться у рамках кримінальних проваджень та спрямовані на протидію злочинної діяльності у сфері заволодіння бюджетними коштами, вимагання, рейдерства, погроз вбивством та інших тяжких злочинів. Заходи санкціоновані судом і проводяться прокуратурою, Службою безпеки та Нацполіцією в області. До проведення заходів залучені спецпідрозділи «Альфа» і «КОРД» та правоохоронці з інших областей.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-