Стрілянина в Івано-Франківську: з авто сина екс-керівника міліції вилучили зброю

Стрілянина в Івано-Франківську: з авто сина екс-керівника міліції вилучили зброю

Укрінформ
В Івано-Франківську, після конфлікту зі стрільбою, з автомобіля сина колишнього керівника обласної міліції Анатолія Француза вилучили зброю.

Про це сказав заступник керівника Головного управління Національної поліції в Івано-Франківській області Ігор Бабюк, повідомляє кореспондент Укрінформу.

«В автомобілі Француза була зброя. Зареєстрована. Її вилучили. Чи вона стріляла в той момент, буде з’ясовано після проведення експертиз», - зазначив Бабюк.

Він стверджує, що Анатолій Француз-молодший тікав на авто з місця стрільби, оскільки у нього, як і у всіх свідків інциденту в ресторані, «спрацював інстинкт самозбереження». Цю реакцію слідчі називають «нормальною».

Читайте також: Столична поліція затримала осіб, які викрали киянина посеред вулиці

Анатолій Француз – генерал-майор міліції, Герой України. На посаді начальника УМВС в Івано-Франківській області працював з 1994 до 2000 року. З 2002 до 2005 року – голова Волинської ОДА. Його син Анатолій Француз працює помічником судді в Івано-Франківському окружному адмінсуді.

Стрілянина в Івано-Франківську відбулась 26 липня на літній терасі ресторану «Пасаж Гартенберг». Тоді конфлікт між групою осіб переріс у бійку і в подальшому - у стрільбу. Поліція застала на місці події гільзи, розбитий посуд та кров. Одну особу госпіталізовано з вогнепальним пораненням. Наразі в поліції допитали близько 40 осіб. Жодному про підозру не оголошено. Затримано два авто, з яких вилучили зброю. За попередньою інформацією, з неї були здійснені постріли. Також, встановлено двох осіб, які стріляли біля ресторану. Місце знаходження одного з них поки не відоме. Причину конфлікту в поліції не розголошують.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-