Під Вінницею грабіжники отруїли собаку і винесли з дому бізнесмена сейф

Під Вінницею грабіжники отруїли собаку і винесли з дому бізнесмена сейф

Фото
Укрінформ
У смт Стрижавка Вінницького району двоє зловмисників у масках проникли через вікно у приватний будинок підприємця та винесли сейф.

Про це повідомляє ГУ Нацполіції у Вінницькій області.

"27 серпня на централізований пульт поліції держохорони надійшов сигнал про спрацювання тривожної кнопки в одному з приватних будинків в смт Стрижавка Вінницького району. Неподалік від місця виклику екіпаж поліції охорони затримав двох чоловіків з сейфом і викликав слідчо-оперативну групу", - зазначається у повідомленні.

 Як з’ясувалося, аби потрапити на приватну територію, зловмисники нагодували собаку отруєним м’ясним фаршем. Після цього через вікно проникли у будинок, господарі якого знаходяться на відпочинку за кордоном. За будинком доглядає їхня родичка, яка прокинулась від шуму. Погрожуючи ножем,  нападники почали вимагати у жінки гроші. Зрозумівши, що вона нічого не скаже, зв’язали її та залишили у кімнаті. Поки злодії шукали у будинку цінності, жінці вдалося розв’язатися та побігти до сусідів. Вони нажали на тривожну кнопку охорони та викликали поліцію.

Правопорушники затримані у процесуальному порядку за підозрою у вчиненні злочину, передбаченого ч. 3 ст. 187 КК України (розбій). За це їм загрожує покарання до 15 років позбавлення волі з конфіскацією майна.

Фото: НПУ

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-