На Одещині побили битами редактора місцевого видання

На Одещині побили битами редактора місцевого видання

Відео
Укрінформ
Співробітники Овідіопольського відділу поліції Одеської області затримали трьох осіб, які вчинили напад 25 серпня на журналіста інтернет-видання "Наддністрянська правда".

Про це очільник ГУНП в Одеській області Дмитро Головін повідомив на своїй сторінці в Facebook.

"Три особи, які вчора здійснили цинічний напад на журналіста "Наддністрянської правди", затримані в результаті спільних оперативно-слідчих дій Овідіопольського відділу поліції ГУНП та прокуратури Одеської області. Встановлюються мотиви нападу та обставини правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 345-1 (умисне заподіяння журналісту побоїв, легких або середньої тяжкості тілесних ушкоджень у зв’язку зі здійсненням цим журналістом законної професійної діяльності) Кримінального кодексу України", - зазначив Головін, проілюструвавши повідомлення світлинами).

За словами Головіна, "інцидент стався, коли чоловік повертався додому на своєму автомобілі. На проїжджій частині він побачив засіб для зупинки транспорту, зупинився й вийшов з машини. В цей момент троє осіб в балаклавах, з битами напали на нього й завдали тілесних ушкоджень".

Читайте також: Напад на поліцейських біля Букінгемського палацу розслідують як теракт

Особи трьох зловмисників встановлені. Це мешканці міста Чорноморськ, їх доставлено до Овідіопольського відділу поліції та затримано в порядку ст. 208 КПК України.

Як стало відомо кореспонденту Укрінформу від джерела в поліції, напад на 45-річного редактора Романа Варшанідзе було скоєно близько 21 год. 30 хв. у п'ятницю. Коли Варшанідзе зупинив автівку на дорозі, перед якою зловмисники поклали дошки з гвіздками, на нього накинулися з битами невідомі в балаклавах.  Пропустивши удар по голові, Варшанідзе усе ж почав відбиватися від злочинців - у результаті на дорогу випали ключі від автомобіля одного з нападників.

Оскільки в той момент  повз проїздив і зупинився автомобіль сусіда Варшанідзе, зловмисники втекли з місця злочину. Однак на ключах було не тільки ім'я, а й номери машини, що належать одному зі зловмисників.

Фото: Думская

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-