У Покровську розгорнули український прапор площею понад 800 квадратних метрів

У Покровську розгорнули український прапор площею понад 800 квадратних метрів

Укрінформ
У Покровську Донецької області у День Незалежності розгорнули національний прапор площею понад 800 квадратних метрів.

Про це на своїй сторінці у Facebook написав голова Донецької обласної військово-цивільної адміністрації Павло Жебрівський.

«У Покровську сьогодні панує надзвичайно святковий настрій: сотні людей на центральному майдані міста розгорнули синьо-жовтий прапор площею понад 800 квадратних метрів; десятки авто, прикрашених національною символікою, вирушили у святковий автопробіг», - написав очільник області.

Він також повідомив, що сьогодні у Покровську відзнаки від Президента України «За гуманітарну участь в АТО» вручили трьом волонтерам – Сергію Ємцю, Денису Бабенку та Олені Крамарчук.

Жебрівський зазначив, що до Дня незалежності у Покровську оновили краєзнавчий музей – відремонтували приміщення, осучаснили експозицію новітньої історії, відкрили залу, присвячену проведенню Антитерористичної операції.

«Відчувається, що свято Незалежності України за останні три роки стало для мешканців Покровська та й усієї Донеччини не просто вихідним днем за формальною ознакою, це свято сповнилося змістом – вистражданим розумінням цінності України та необхідності її берегти», - підкреслив керівник Донецької облВЦА.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-