В Ужгороді створили тризуб з живих хризантем на головній площі

В Ужгороді створили тризуб з живих хризантем на головній площі

Фото, відео
Укрінформ
В обласному центрі Закарпаття Ужгороді, на головній площі, виклали з 3 тисяч білих живих хризантем семиметровий тризуб.

Про це повідомляє голова Закарпатської ОДА Геннадій Москаль на своєму офіційному сайті.

"Оригінальною особливістю цьогорічного святкування Дня Незалежності України на Закарпатті став велетенський тризуб, створений із живих квітів на площі Народній в Ужгороді. Герб України, який від основи до верхівки сягає семи метрів, викладений на банерному синьо-жовтому полотнищі розмірами 8 на 8 метрів. Для створення тризуба флористи використали три тисячі живих хризантем білого кольору", - йдеться в повідомленні.

Як зазначається, робота над цим квітковим панно тривала цілу добу. 22 серпня флористи доставили у фойє облдержадміністрації, яка знаходиться на цій площі, квіти й інші потрібні матеріали і до ранку наступного дня практично без перерв встановлювали квіти на флористичні оази (спеціальний губчатий матеріал, який тримає воду й живить нею квіти). Робота була завершена до 10-ї години ранку 23 серпня – за дві години до церемонії покладання квітів до пам’ятника Шевченку та урочистої ходи зі 100-метровим Державним Прапором.

Квіткова композиція у формі велетенського тризуба і фотозоною стоятиме на площі Народній до понеділка.

Читайте також: День Незалежності: Ужгород "розбудив" молитвою Україну

Це подарунок закарпатцям від обласної державної адміністрації та Ужгородської міськради до Дня Незалежності України, підкреслили в ОДА.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-