Доба в АТО: бойовики гатили по домівках мирних жителів

Доба в АТО: бойовики гатили по домівках мирних жителів

Укрінформ
За минулу добу 4 рази за різними напрямками, використовуючи гранатомети і великокаліберні кулемети, найманці били по українським укріпленнях в Авдіївський промзоні та обстрілювали будинки мирних мешканців Майорська.

Про це повідомляє прес-центр штабу АТО.

"Минула доба у районі проведення АТО не завершилась спокійно. Якщо до 19 години активність російсько-окупаційних угруповань була мінімальною, то ввечері бойовики у звичному режимі почали обстріли наших позицій... Загалом за минулу добу незаконні збройні формування 18 разів порушили перемир’я. Один український захисник був поранений, один отримав бойову травму", - повідомили у Штабі.

Читайте також: АТО: бойовики накрили Мар’їнку потужним мінометним вогнем

На Донецькому напрямку, під вогонь ворога потрапили наші опорні пункти біля Зайцевого та шахти Бутівка. А близько 23 години злочинці майже годину зі стрілецької зброї обстрілювали будинки мирних мешканців Майорська.

На Луганському напрямку наприкінці доби противник двічі відкривав вогонь з 82-міліметрових мінометів у районі Новоолександрівки. Внаслідок цих обстрілів один український військовий отримав поранення. Також випадки застосування бойовиками гранатометів зафіксовані на підступах до Катеринівки і Кримського.

Читайте також: АТО: за добу поранені четверо українських військових

На Приморському напрямку бандити обстрілювали опорні пункти сил АТО на околицях Павлополя, Широкиного і Лебединського.

На більшість збройних провокацій ворога наші бійці відповідали щільним і агресивним вогнем зі зброї, не забороненої Мінськими домовленостями.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-