Порошенко у Харкові: Побудуємо новий завод боєприпасів

Порошенко у Харкові: Побудуємо новий завод боєприпасів

Укрінформ
У Харкові буде відновлено будівництво українських танків “Оплот”.

Про це заявив Президент Петро Порошенко під час відкриття відремонтованого стратегічного мосту завдовжки понад 200 м через річку Сіверський Донець в Ізюмі Харківської області, повідомляє кореспондент Укрінформу.

“Ми побудуємо новий патронний завод боєприпасів, ми в Харкові відновимо будівництво “Оплотів”, і ці новітні українські танки будуть захищати українську землю, ми побудуємо новітні ракети”, - сказав глава держави.

За його словами, фінансування цих проектів здійснюватиметься за рахунок коштів від конфіскації активів, викрадених за часів екс-президента Віктора Януковича, а також коштів, передбачених змінами до Держбюджету-2017, які парламент проголосував улітку, що виділені у тому числі на сферу безпеки й оборони.

Читайте також: На озброєння в українську армію цьогоріч надійдуть танки "Оплот" - Порошенко

Як повідомлялося, Краматорський міський суд Донецької області дозволив конфіскацію заарештованих $1,5 млрд, які належали оточенню Януковича.

28 квітня Президент Петро Порошенко заявив, що конфісковані кошти Януковича і його оточення вже зараховані на рахунки Державного казначейства.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-