У Скадовську авто поліцейських зіткнулося зі

У Скадовську авто поліцейських зіткнулося зі "швидкою" - двоє постраждалих

Укрінформ
У курортному Скадовську на Херсонщині у суботу ввечері сталося зіткнення патрульного автомобіля, в якому перебували поліцейські з Дніпра, та карети "швидкої допомоги", водій якої та фельдшер постраждали.

Про це повідомляється на сторінці обласного управління Національної поліції у Facebook.

"Херсонська поліція з'ясовує обставини ДТП в Скадовську за участю колег із м. Дніпро. Вчора близько 20.30 в чергову частину Скадовського відділення поліції надійшло повідомлення, що на одному з перехресть міста зіткнулися автомобілі патрульної поліції та "швидкої допомоги". В результаті ДТП водій "швидкої" та фельдшер дістали легкі тілесні ушкодження, патрульні поліцейські не постраждали", - повідомили у прес-службі облуправління.

Читайте також: На Львівщині зіткнулися три автівки: одна людина загинула, шестеро поранені

Як встановила слідчо-оперативна група, обидва автомобілі рухалися по вул. Гагаріна в одному напрямку – "швидка допомога" попереду, а патрульні поліцейські з Дніпра, які перебувають у відрядженні на час курортного сезону, позаду. За словами свідків, автомобіль "швидкої" рухався без маячків, а патрульна Toyota Prius, увімкнувши звуковий сигнал і маячки, пішла на випередження. На перехресті з вул. Балтазарівською водій "швидкої" почав повертати ліворуч - і тоді сталося зіткнення.

За фактом аварії розпочато кримінальне провадження за ч.1 ст.286 Кримінального кодексу України. Проводяться необхідні слідчі дії.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-