Викрадення авто Нацполіції: силовики розповіли подробиці затримання банди

Викрадення авто Нацполіції: силовики розповіли подробиці затримання банди

Фото
Укрінформ
Правоохоронці провели цілий комплекс оперативно-розшукових заходів для знешкодження і затримання учасників бандугруповання, які викрали службове авто заступника голови Нацполіції Олександра Фацевича.

Про це повідомляє ГУ Національної поліції в Київській області.

"(Правоохоронці) встановили засідки та під час спроби перегнати транспортний засіб з Обухівського району затримали двох раніше судимих киян, 35 та 36 років. Дізнавшись про затримання своїх спільників, троє організаторів, жителі столиці 27, 29 та 38 років, намагалися втекти. Було введено план «Перехоплення» та злагодженими діями, за сприяння спецпризначенців Житомирської поліції, їх затримано", - розповіли в обласній поліції.

Як зазначають правоохоронці, у підозрюваних вилучено підроблені посвідчення співробітників органів виконавчої влади, поліції та пристрої для сканування та деблокування автосигналізацій.

Банда спеціалізувалася на викраденні елітних автомобілів у Києві та області. Встановлено, що два тижні тому у м. Ірпінь вони викрали ще один транспортний засіб «Honda CR-V», поінформували у поліції.

Читайте також: У Києві бандити з битами викрали людину: поліція розповіла подробиці

За їхньою інформацією, злочинці переховували поліцейське авто в житловому кооперативі у с. Підгірці Обухівського району.

"Наразі тривають обшуки. Підозрюваних затримано у порядку ст. 208 Кримінально-процесуального кодексу України. Вирішується питання про обрання їм запобіжного заходу. Поліцейські перевіряють їх на причетність до скоєння аналогічних злочинів", - зауважили у поліції області.

Раніше ЗМІ повідомляли, що поліцейський Lexus GX заступника голови Нацполіції Олександра Фацевича був викрадений 11 серпня вночі.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-