Прикордонники посилюють охорону кордону напередодні Дня Незалежності

Прикордонники посилюють охорону кордону напередодні Дня Незалежності

Укрінформ
З 20 серпня у зв’язку з підготовкою до Дня Незалежності України Держприкордонслужба разом з іншими правоохоронними органами нестиме службу у посиленому режимі.

Про це повідомляє прес-служба ДПСУ.

"Напередодні державних свят, Дня Державного Прапора та Дня Незалежності України, всі органи Держприкордонслужби зосереджують максимальні зусилля на забезпеченні безпеки та порядку в пунктах пропуску на державному кордоні України, в контрольних пунктах в’їзду-виїзду на лінії розмежування в районі проведення АТО та на адміністративній межі з ТОТ АР Крим. Зокрема, посилено оглядову роботу, збільшено кількість прикордонних нарядів та активно залучаються службові собаки", - йдеться у повідомленні.

Для забезпечення безпеки прикордонники тісно взаємодіятимуть з представниками поліції, Національної гвардії, Державною службою України з надзвичайних ситуацій, місцевою владою, органами місцевого самоврядування та здійснюватимуть ретельну перевірку документів осіб і транспортних засобів, які перебуватимуть поблизу державного кордону.

Читайте також: Львівські прикордонники з початку року вилучила 160 кг бурштину

Крім того, у період державних свят співробітники Держприкордонслужби забезпечуватимуть цілодобове чергування ситуативних груп для реагування у випадку зміни обстановки, а також з метою локалізації конфліктних ситуацій у пунктах пропуску та на державному кордоні. У прикордонних підрозділах, особливо в тих, які задіяні в антитерористичній операції в Луганській та Донецькій областях, будуть проведені додаткові практичні заняття щодо протидії терористичній діяльності бойовиків та готовності до відбиття імовірних раптових нападів.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-