У Харкові активісти принесли підлеглим Насірова картату ковдру

У Харкові активісти принесли підлеглим Насірова картату ковдру

Фото
Укрінформ
Укритого картатою ковдрою манекена на ношах активісти принесли під будівлі Головного управління держфіскальної служби в Харківській області на знак протесту проти повернення на службу головного фіскала країни Романа Насірова, запідозреного в посадовому злочині.

Про це повідомляє кореспондент Укрінформу.

Учасників акції - з десяток. У руках у них плакати: "Свободу малому і середньому бізнесу", "Дерегуляція в економіці", "Не здав КЛАН", "Вийшов на роботу"...

"Образ Насірова взято з життя, коли він, прикинувшись хворим, закутався в ковдру і поїхав у лікарню. Це цинізм. За нього внесли в якості застави величезні гроші, і він, будучи частиною корупційної схеми, вийшов на свободу і навіть повернувся на роботу. Це теж цинізм. Вони сміються над нами, а ми - над ними", - пояснив суть акції учасник по імені Іраклій.

З будівлі до учасників акції ніхто не вийшов. Через деякий час активісти розійшлися, забравши манекен. Біля входу вони залишили теплі ковдри як допомогу бідним працівникам фіскальної служби", і символічну фігурку "Оскар для Насірова: За імітацію".

Інцидентів не було. Порядок охороняв поліцейський наряд.

Читайте також: Насиров заявляє, що ЄСПЛ прийняв до розгляду її скаргу на НАБУ і САП

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-